Kurssimaksut ja maksaminen

Kurssin kohdalla ilmoitettu kurssimaksu koskee koko lukuvuotta / koko kurssia. Ilmoittautuminen velvoittaa kurssimaksun maksamiseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi valita erilaisia maksutapoja. Myös verkkomaksaminen on mahdollista, mutta sitä ei suositella lyhytkursseille ilmoittauduttaessa. Palautamme verkkomaksun, mikäli kurssi ei käynnisty.

Liikunta ja kulttuuriseteleistä meillä käyvät maksuvälineinä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo, ePassi, Edenred, Eazybreak, Tyky-Kuntosetelit liikuntaan ja kulttuuriin sekä Tyky-Online. Toimita setelit viipymättä opiston toimistolle tai maksa verkkomaksuna kyseisessä palvelussa. Huomioi, että Smartumilla ja Eazybreakilla aiheettomasti maksetun maksun voi palauttaa vain saman vuorokauden aikana. ePassilla aiheettomasti maksetun kurssimaksun voi palauttaa asiakkaalle saman kalenterivuoden aikana.

Jos maksat kurssimaksun Edenred-palvelussa, lähetä maksusta tieto osoitteeseen: kivalo-opisto@kemi.fi

Jos maksat SmartumPay:lla, ota maksusta ruutukaappaus ja lähetä se osoitteeseen: kivalo-opisto@kemi.fi


Mikäli verkkoilmoittautumisen maksutapa on tyhjänä tai et ole toimittanut Liikunta ja kulttuuriseteleitä ajoissa, lähetämme kurssista laskun automaattisesti. Jos olet jo saanut kurssista laskun ja haluat edelleen maksaa laskun työnantajaeduilla, perimme 5 €:n lisämaksun turhasta laskutuksesta.

Saatuasi laskun, voit maksaa sen käteisellä myös Kemin kaupungin kassaan kaupungintalolle (6. krs). Kassa palvelee ma-pe klo 10-11.

Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia.