Alennukset ja edut

Alennukset ja edut eivät koske erikois- ja lyhytkursseja, yksilöopetusta (työttömän seteli ja OPH-alennus käy yksilöopetukseen) eikä taiteen perusopetusta. Jos olet oikeutettu johonkin alla mainituista alennuksista, ilmoittaudu kurssille netin kautta, mutta älä maksa kurssia vielä netissä ja käy sen jälkeen toimistolla esittämässä alennukseen oikeuttava tosite. Alennukseen oikeuttavaa etuutta voi käyttää vain yhtä kerrallaan.

LAPSET JA OPISKELIJAT Alle 16-vuotiaille tarkoitetuilla kursseilla on valmiiksi huomioitu 50 %:n alennus kurssimaksussa. Opiskelijat saavat 10 €:n alennuksen kurssimaksusta esittämällä voimassaolevan opiskelijatodistuksen tai –kortin. Minimikurssimaksu on 24 €.

OPETUSHALLITUKSEN OPINTOSETELIAVUSTUS Koskee eläkeläisiä, maahanmuuttajia ja oppimisvaikeuksia kokevia. Alennusta myönnetään yhteen kurssiin ja niin kauan kuin määrärahaa on käytettävissä.

TYÖTTÖMÄT Keminmaassa, Tervolassa ja Simossa työttömällä on oikeus 50 € opintoseteliin/henkilö/lukuvuosi. Avustusta myönnetään hakemuksesta, kunnes määräraha on käytetty loppuun. Jos ilmoittaudut verkkopalvelun kautta, mainitse lisätietokentässä työttömyys ja käy esittämässä TE-toimiston sivustolta tulostettu Oman työnhaun –tuloste tai voit näyttää sen älypuhelimen näytöltä.

Kemiläinen työtön työnhakija on oikeutettu Kemin työllisyyspalvelujen myöntämään 50 €:n etuseteliin kerran kalenterivuodessa. Etuuden saa esittämällä TE -toimiston sivustolta tulostetun Oman työnhaun –tulosteen tai voit näyttää sen älypuhelimen näytöltä.

VÄHÄVARAISET Kivalo-opistolla on käytössä Kaiku-kortti. Lisätietoa toimistosta.