Verkko-opetus

Verkko-opetustarjontaamme voit seurata TÄSTÄ

Ja osalle kursseistamme voit osallistua joko paikan päällä tai verkon välityksellä. Hybridikurssimme TÄSTÄ hakusanalla Hybridi

Osallistumiseen tarvitset nettiyhteyden ja tietokoneen/tabletin/älypuhelimen. Sinun tulee pystyä tarvittaessa käyttämään laitteen mikrofonia ja kameraa. Huolehdithan, että laitteen äänentoisto toimii. Luennoilla usein voi riittää pelkkä kuuleminen.

Hybridikurssi tarkoittaa, että voit osallistua kurssille paikan päällä luokassa tai verkon välityksellä. Verkkokurssille voit osallistua vain etäyhteydellä.

Kurssille liitytään sinulle lähetetyn nettilinkin avulla. Ilmoita sähköpostiosoitteesi kurssille osallistuaksesi. Ohjeet verkko-opetukseen ja linkin liittymiseen saat viimeistään 2 päivää ennen opetuksen alkua.

Useimiten sinun tarvitsee vain klikata saamaasi linkkiä sisään päästäksesi, mutta jos yhteydenotto ei onnistu suoraan niin seuraavista ohjeista voi olla hyötyä ensimmäisellä kerralla kirjauduttaessa.

Ohjeet: Opistolla on käytössä Goole Meet-etäopetusalusta, mutta opettaja voi käyttää myös muuta alustaa. Osallistuaksesi google Meetillä pidetylle oppitunnille, et välttämättä tarvitse Google-tunnuksia (gmail). Google-tunnusten käyttö on kuitenkin suotavaa erityisesti silloin, jos osallistut älylaitteelta ja opettaja käyttää Google Meet -alustaa. Tällöin asenna hyvissä ajoin ennen kurssin alkua maksuton Google Meet -sovellus omasta sovelluskaupastasi. Kirjaudu sovellukseen Google-tunnuksillasi (gmail-tili). Liity tunnille eli kokoukseen saamallasi linkillä. Gmail-sähköpostiosoitteen voit tehdä itsellesi maksutta.

Mikäli laite kysyy lupaa mikrofonin/äänen/ kameran/kuvan/videon käyttöön, sinun pi­tää sallia tämä, sillä muutoin sovellus ei toi­mi oikein etkä pysty käyttämään mikrofoni­asi. Huomaa vielä, että hyväksyttyäsi nämä ja liittyessäsi oppitunnille, voit sulkea kameran ja mikrofonin ennen lopullista liittymistä ko­koukseen. Voit myös pyytää opettajaa sulke­maan mikrofonisi. Opettaja ei kuitenkaan pysty avaamaan mikrofoniasi tai kameraasi.