Kurssimaksut ja maksaminen

Kurssin kohdalla ilmoitettu kurssimaksu koskee koko lukuvuotta / koko kurssia. Ilmoittautuminen velvoittaa kurssimaksun maksamiseen (ks. peruminen).

Ilmoittautumisen yhteydessä voi valita erilaisia maksutapoja. Myös verkkomaksaminen on mahdollista, mutta sitä ei suositella lyhytkursseille ilmoittauduttaessa. Palautamme verkkomaksun, mikäli kurssi ei käynnisty. Työnantajaetuja voi palauttaa vain rajoitetun ajan, joten etua kannattaa käyttää vasta, kun kurssin alkaminen on varmistunut.

Liikunta ja kulttuuriseteleistä meillä käyvät maksuvälineinä Smartum, ePassi ja Edenred. Maksa verkkomaksuna kyseisessä palvelussa. Huomioi, että Smartumilla aiheettomasti maksetun maksun voi palauttaa vain saman vuorokauden aikana. ePassilla aiheettomasti maksetun kurssimaksun voi palauttaa asiakkaalle saman kalenterivuoden aikana. Jos maksat kurssimaksun Edenred-palvelussa tai SmartumPaylla, lähetä maksusta tieto (mikä kurssi, kuka maksanut, summa) osoitteeseen:

Mikäli et maksa ilmoittautumista verkossa, lähetämme kurssista laskun automaattisesti tietyn ajan kuluessa. Jos haluatkin maksaa työnantajaedulla, ilmoitathan siitä heti ilmoittautumisen jälkeen toimistolle . Jos olet jo saanut kurssista laskun ja haluat edelleen maksaa laskun työnantajaeduilla, perimme 5 €:n lisämaksun turhasta laskutuksesta.

Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia.