Opiskeluohjeet ja peruminen

Opiskeluohjeet

Opintojen alkaminen edellyttää riittävää määrää osallistujia. Kurssin alkamisesta ei lähetetä erillistä ilmoitusta, mutta kurssin tai opetuskerran peruuntumisesta ilmoitamme mahdollisuuksien mukaan tekstiviestillä. Opisto ei vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista opetustilojen peruuntumisista. Viikoittainen opintokerta voi peruuntua kerran lukuvuoden aikana opettajan sairastumisen vuoksi, eikä sitä tällöin korvata opiskelijalle.

Opiskelijat ovat opiston toimesta tapaturmavakuutettuja. Vakuutus ei koske kontakti- tai kamppailulajeja. Vahingon sattuessa, ota yhteys opiston toimistoon, jotta tapaturmasta voidaan tehdä ilmoitus vakuutusyhtiöön. 

Kirjoitamme veloituksetta opiskelutodistuksen kuluvan lukuvuoden opinnoista. Edellisien vuoksi todistuksesta veloitamme 10 €.

VERKKO-OPISKELU

Seuraavan linkin takaa löydät tietoa verkko-opiskelusta Kivalo-opistossa. Linkki päivittyy koko ajan.

Opiskelupaikan peruminen

Opiskelupaikan peruminen on ilmoitettava opiston toimistoon viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Perumattomasta opiskelupaikasta laskutetaan täysi kurssimaksu. Kurssilta poissaolo ei alenna kurssimaksua. Kurssimaksua ei palauteta jos ryhmä lakkautetaan kesken lukuvuoden osallistujien vähyyden vuoksi, mitä tapahtuu harvoin.

Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia.

Opintojen keskeyttäminen

Mikäli joudut keskeyttämään opinnot kesken lukuvuoden, siitä tulee ilmoittaa opistolle, jotta mahdollinen varasijalla oleva opiskelija voi saada paikan.