Kivalo – Opisto

TERVETULOA KIVALO-OPISTOON!

Kivalo-opisto on seudullinen kansalaisopisto ja toimii Kemin, Keminmaan, Simon ja Tervolan kuntien alueella. Hallintokuntana toimii Kemi. Opisto tarjoaa mahdollisuuksia elinikäiseen harrastamiseen ja itsensä kehittämiseen sekä aktiivisen sosiaalisen ympäristön kaikenikäisille asuinkunnasta riippumatta. Kivalo-opisto on sitoutunut tarjoamaan jokaiselle turvallisen, jokaista ihmistä kunnioittavan oppimisympäristön riippumatta osallistujan iästä, taustasta, äidinkielestä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, toimintakyvystä tai muusta henkilöön liittyvästä syystä. Toiminta kunnioittaa jokaisen ihmisen oikeutta olla yhdenvertainen yhteiskunnan jäsen.

Vapaa sivistystyö tuottaa kunnille säästöjä. Lue lisää

Järjestämme myös myyntipalvelukoulutuksia, ota yhteyttä, niin suunnitellaan koulutus yhdessä tarpeisiisi.
 

Kurssipalaute

Taija Sillanpää on kehittänyt yhteistyössä Kivalo-opiston kanssa terveyden edistämisen palvelutarjottimen, joka antaa tietoa Kemissä toimivista omaehtoisen terveyden edistämisen palveluista. 

Kivalo-opisto somessa

Tutustu kansalaisopistoihin selkokielellä: https://www.youtube.com/embed/N1H2t15zezM

Tutustu Kansalaisopistojen liiton KoL:in tekemään videoon osaamisperusteisuudesta “Ota kansalaisopistojen kursseilla saavutettu osaaminen talteen!”: https://www.youtube.com/watch?v=aSDo4SeWLPg

Paina alla olevia kuvakkeita ja siirryt Kivalo-opiston some -sivustoille, joista löydät reaaliaikaista sisältöä NYT luennoista, ajankohtaisista lyhytkursseista ja päivityksiä koko vuoden kestävistä kursseista.