Kivalo – Opisto

TERVETULOA KIVALO-OPISTOON!

Kivalo-opisto on kansalaisopisto, joka toimii Kemin, Keminmaan, Simon ja Tervolan alueilla. Se on monipuolinen elinikäisen oppimisen oppilaitos, joka tarjoaa mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittää taitoja erilaisilla kursseilla, kuten kielissä, taiteissa, kädentaidoissa, digitaidoissa ja liikunnassa. Opisto on yhteisöllinen ja avoin paikka, jossa voit tavata muita samanhenkisiä ihmisiä ja laajentaa sosiaalista verkostoasi ja josta jokainen voi löytää jotain mielenkiintoista. Toiminta on suunnattu kaiken ikäisille. Opiston tarjontaan kuuluu myös osaamisperusteisesti toteutettuja kursseja, joten kansalaisopistoissa saavutettu osaaminen on aiempaa helpommin yksilön hyödynnettävissä muissa opinoissa tai työelämässä. Lisäksi Kivalo-opisto järjestää Taiteen perusopetusta (kuvataide) sekä maahanmuuttajille suunnattua suomen kielen koulutusta. Opisto järjestää myös tilauksesta räätälöityjä kursseja.

Kivalo-opisto on sitoutunut tarjoamaan jokaiselle turvallisen, jokaista ihmistä kunnioittavan oppimisympäristön riippumatta osallistujan iästä, taustasta, äidinkielestä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, toimintakyvystä tai muusta henkilöön liittyvästä syystä. Toiminta kunnioittaa jokaisen ihmisen oikeutta olla yhdenvertainen yhteiskunnan jäsen.

Vapaa sivistystyö tuottaa kunnille säästöjä. Lue lisää

Järjestämme myös tilauskoulutusta, ota yhteyttä, niin suunnitellaan koulutus yhdessä tarpeisiisi.
 

Kurssipalaute

Taija Sillanpää on kehittänyt yhteistyössä Kivalo-opiston kanssa terveyden edistämisen palvelutarjottimen, joka antaa tietoa Kemissä toimivista omaehtoisen terveyden edistämisen palveluista. 

Kivalo-opisto somessa

Tutustu kansalaisopistoihin selkokielellä: https://www.youtube.com/embed/N1H2t15zezM

Tutustu Kansalaisopistojen liiton KoL:in tekemään videoon osaamisperusteisuudesta “Ota kansalaisopistojen kursseilla saavutettu osaaminen talteen!”: https://www.youtube.com/watch?v=aSDo4SeWLPg

Paina alla olevia kuvakkeita ja siirryt Kivalo-opiston some -sivustoille, joista löydät reaaliaikaista sisältöä NYT luennoista, ajankohtaisista lyhytkursseista ja päivityksiä koko vuoden kestävistä kursseista.