Lapset ja nuoret

Lapset ja nuoret

Tästä pääset tarkastelemaan lasten ja nuorten kursseja.
Valitse avautuvan sivun vasemmasta reunasta kunta ja rullaamalla alaspäin löydät otsikon “Lasten ja nuorten kurssit”. Ruksimalla tämän, voit tarkastella valitsemasi kunnan lasten ja nuorten tarjontaa. Huomioi, että tässä listauksessa eivät näy alkaneet kurssit ja niissäkin voi olla vapaita paikkoja.

Tekemisen ja onnistumisen ilo, oivaltaminen ja vuorovaikutustaitojen harjoittelu sekä lapsen hyväksyminen omana itsenään ovat keskeisiä toimintaamme ohjaavia periaatteita. Lapsena on tärkeää, että voi kokeilla monenlaista tekemistä ja joku niistä voi jäädä harrastukseksi, joka seuraa läpi elämän.

Liikunta ja tanssi

Liikunnan ja tanssin kursseillamme lapsi tai nuori voi toteuttaa liikkumisen iloa ja kehittää liikunnallisia valmiuksiaan. Tärkeää on liikunnan riemu. Liikunta lisää hyvinvointia ja keskittymiskykyä sekä kehittää motoriikkaa ja vuorovaikutustaitoja. Tunneilta voi löytyä myös uusia kavereita!

Käden taidot

Opistolla on lapsille ja nuorille suunnattuja kursseja niin muotoiluun, kuvataiteeseen kuin muihinkin kädentaitoihin liittyen esim. askartelu ja ompelu. Myös vanhempi- lapsikursseja on tarjolla. Onpa ns. aikuisten kursseilla ollut myös mukana vanhempi-lapsi pareja. Käsillä tekemisestä voi löytyä tulevaisuuden ammatti ja se parantaa keskittymiskykyä ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Teatteri-ilmaisu

Ryhmässä toimiminen ja toisen huomioiminen sekä oman luovuuden vahvistaminen ovat keskiössä. Ryhmissä voit kurkistaa aitoon näyttelijän työhön ja kokea ilmaisun iloa.